www.fretex.no

Om oss

12677548_978535358909273_1313263963_n
Vi leverer produkter som har levd et liv allerede, og fortjener ett til!

Siden 2005 har en lang rekke kreative og inspirerende mennesker møttes på systuene til Fretex og bidratt til Fretex Redesign.  Designprosessen skjer i et tett samarbeid mellom profesjonelle designere (ansatte eller jobbsøkere) og ufaglærte interesserte.

Vi har tre redesign-avdelinger lokalisert i Oslo, Drammen og Fredrikstad.

Noen av nøkkelpersonene i Fretex Redesign:

Katarina Grønmyr - Arbeidsleder og Designer - Drammen

Tidligere prosjektleder, selve igangsetteren og driveren av Fretex Redesign. Liker å skape strukturer som får ting til å skje. Hun er stadig svanger med store planer for redesign prosjektet og føler en utrolig tilfredsstillelse ved å se redesignede produkter masseprodusert, akkurat som om de ikke skulle være lagd av brukte materialer. Katarina er utdannet motedesigner og elsker å lage ting selv, hun liker også umoderne klær og rød lebestift.

Marianne Vigneau -Arbeidsleder og Designer Oslo

Marianne har lang fartstid med Redesign i eget firma, og etterhvert i Fretex Redesign. Hun har gitt ut bok om Redesign med gode tips og mønsterark. Fyrverkeri av en dame. Får mange ting gjort. Full av ideer og ingenting er umulig.

Ann Karin Nilsen - Arbeidsleder, Fredrikstad

Ann Karin  styrer kreativ prosess, produksjon og oppfølging i Fredrikstad. Tilfører struktur og gode spørsmål, god på tilpasset opplæring.

Tlf 23 68 11 70
hei@fretex.no

 

 

Fant du det du lette etter?

Hva lette du etter?