www.fretex.no

Henting av møbler

levering transport butikk mann skap løfte bære
Du kan levere klær, sko og tilbehør i Fretexboksene. Bøker, småmøbler, sportsutstyr, interiør osv. tas gjerne imot i Fretexbutikkene. Om du ønsker at Fretex skal hente møbler eller komplette dødsbo, kan du ta kontakt via mail eller du kan ringe oss.

Levering av tøy, tilbehør og sko
Dersom du har tøy og sko som du ønsker å gi til oss, kan du levere dette i en av våre tøybokser som vi har utplassert på omlag 1800 steder i landet. Se om det er en tøyboks i nærheten av der du bor. Vi anbefaler deg å legge tøyet i plastsekker og knytte disse godt igjen.

Levering av møbler og ting & tang
Bøker, nips, kjøkkenredskaper m.m., kan leveres direkte i våre butikker. Hvis du i tillegg har møbler som du ønsker å gi til oss, kan du selv levere disse i de fleste av våre butikker eller ringe oss og avtale henting hjemme hos deg. Vi klarer ikke å dekke alle områder, men forsøker så langt det er mulig å reise hjem til giverne. Vi tar imot alt som er av salgbar kvalitet. Vi kan også påta oss pakking og henting av dødsbo.

Hvis du selv kan kjøre møblene, så tar vi imot her.

Ønsker du at Fretex skal hente møbler?innsamling møbler radio lager
Vi har begrenset med biler og mannskap, så det er ikke alltid vi kan tilby henting. Dette beklager vi. Vi er svært takknemlig for gavene og forsøker å hente så mye som mulig.

Kundesenter:
telefon 23 68 11 70
mail hei@fretex.no

 

 

Fant du det du lette etter?

Hva lette du etter?