www.fretex.no

Spennende utstilling på Galleri VOX i Bergen

Fra utstillingen CLEAR AS MUD
Katy Penny viser utstillingen Clear as Mud

Velkommen til åpning torsdag 24. august kl. 17.00

Utstillingsperiode 25.08- 10.09

Torsdag 14-18, fredag- søndag 12-16 i Galleri VOX, Strandgaten 223, Bergen

Visning i kunstnerens private hjem søndag 27.08 kl. 16.00-19.00

Utstillingen CLEAR AS MUD utforsker grensen mellom det private og det offentlige, og er sentrert rundt kunstneren sitt lokalmiljø i Ytre Arna. Et rom i Penny sitt hus blir forvandlet til et pinhole camera, der omgivelsene blir projisert analogt inn i rommet via en linse. Resultatet blir en opp ned og til dels forvrengt versjon av omgivelsene; en persepsjon av verden utenfor blir invitert inn i huset. Det blir visning av dette hjemme hos kunstneren søndag 27.08 kl. 16.00-19.00. Installasjonen vil bli streamet live både på Galleri VOX og på nett gjennom hele utstillingsperioden, til og med 10.09.

På Galleri VOX vises også grafikk og en interaktiv lydinstallasjon. Lydene er tatt opp på Lia fjellet i Ytre Arna, et vakkert turområde, men med en del støyende elementer; her er både steinbrudd og skytebane, og til tider lyden av billøp i det fjerne. Grafikken baserer seg på turkart fra samme område. Søken etter stille refleksjon borte fra hus og biler blir til emosjonell støy.

Dette er en spennende utstilling, der kunstneren åpner sitt private hus og slipper omgivelsene og menneskene inn. Og på Galleri VOX viser hun igjen sin bredde og omfavner både grafikk og lyd.

 


 

Fant du det du lette etter?

Hva lette du etter?