www.fretex.no Fretex logo print

Fretex Jobb i Bodø

Fretex 1026 Toppbilde Janne Facebook 820x312
Velkommen til Fretex Jobb, avdeling Bodø

Fretex Jobb og Oppfølging AS er Norges største arbeids- og inkluderingsbedrift og tilbyr en rekke arbeidstiltak for deg som ønsker å finne din vei ut i arbeidslivet. Vi tilbyr jobbsøkere arbeidstrening, opplæring og tett individuell oppfølging og vi samarbeider med mange bedrifter og virksomheter for å tilby jobbsøker et bredt spekter av eksternt arbeid. Vi bruker god tid på å bli godt kjent med arbeidsmarkedet for å kunne gi god informasjon til deg som jobbsøker om hvilke muligheter som finnes, samt være en god rekrutteringspartner for næringslivet i regionen. Med utgangspunkt i dine ønsker og ressurser vil vi bidra til at du kommer i jobb!

Vi har følgende tilbud:

Arbeidsforberedende trening
Er du usikker på dine karrierevalg? Eller har du behov for støtte og veiledning i jobbsøkerprosessen? Arbeidsforberedende trening i Fretex tilbyr kartlegging og utprøving av arbeidsevne, samt karriereveiledning og bistand i overgangen mot lønnet arbeid eller studier. Tiltaket passer for deg som trenger å prøve ut din arbeidsevne og styrke dine muligheter for å komme ut i jobb, både med og uten tidligere arbeidserfaring.  I løpet av tiltaksperioden vil du få tett oppfølging av en jobbkonsulent og dere blir enige om hvordan tiden din hos Fretex skal nyttiggjøres best mulig for at du skal nå karrieremålet ditt. Med utgangspunkt i dine ønsker, ditt behov og dine interesser finner vi arbeidsgivere hvor du kan utvikle deg og få en god treningsarena på veien mot jobb. Våre jobbkonsulenter i Fretex har et stort nettverk i arbeidsmarkedet og har god kunnskap om muligheter i det lokale næringslivet. Innsøking til Arbeidsforberedende trening gjøres i samarbeid med din veileder hos NAV.

Kvalifiseringsprogrammet KVP
Er du usikker på dine karrierevalg? Eller har du behov for støtte og veiledning i jobbsøkerprosessen? Kvalifiseringsprogrammet i Fretex tilbyr kartlegging og utprøving av arbeidsevne, samt karriereveiledning og bistand i overgangen mot lønnet arbeid. Tiltaket passer for deg som trenger å prøve ut din arbeidsevne og styrke dine muligheter for å komme ut i jobb, både med og uten tidligere arbeidserfaring. I løpet av tiltaksperioden vil du få tett oppfølging av en jobbkonsulent og dere blir enige om hvordan tiden din hos Fretex skal nyttiggjøres best mulig for at du skal nå karrieremålet ditt. Med utgangspunkt i dine ønsker, ditt behov og dine interesser finner vi arbeidsgivere hvor du kan utvikle deg og få en god treningsarena på veien mot jobb. Våre jobbkonsulenter i Fretex har et stort nettverk i arbeidsmarkedet og har god kunnskap om muligheter i det lokale næringslivet. For å delta i Fretex sitt kvalifiseringsprogram må du være i det kommunale Kvalifiseringsprogrammet. Innsøking til kvalifiseringsprogrammet gjøres i samarbeid med din veileder hos NAV.

Velkommen!


Fretex Kundesenter: 23 68 11 70
Besøksadresse: Sjøgata 3, 3 etg. 8006 Bodø
Postadresse: Postboks 422, 8001 Bodø

 

Kontaktpersoner

 • Kristin Markussen

  Kristin Markussen

  Teamleder AFT
  Harstad - Bodø

  Mob: 905 14 508

  kristin.markussen@fretex.no

 • Heidi Vibeke Hansen

  Heidi Vibeke Hansen

  Jobbkonsulent AFT

  Mob: 479 76 387

  heidi.vibeke.hansen@fretex.no

 • Lill-Tine Paulsen

  Lill-Tine Paulsen

  Jobbkonsulent AFT

  Mob: 926 03 078

  lill-tine.paulsen@fretex.no

 • Marina Giacopetti

  Marina Giacopetti

  Jobbkonsulent AFT

  Tlf: 92992281

  marina.giacopetti@fretex.no

 

Fant du det du lette etter?