www.fretex.no Fretex logo print

Fretex Jobb i Lillestrøm

Fretex Sep20 101
Velkommen til Fretex jobb i Lillestrøm

Fretex Jobb er Norges største arbeids- og inkluderingsbedrift og tilbyr en rekke arbeidstiltak for deg som ønsker å finne din vei ut i arbeidslivet. Vi tilbyr jobbsøkere arbeidstrening, opplæring og tett individuell oppfølging og vi samarbeider med mange bedrifter og virksomheter for å tilby jobbsøker et bredt spekter av eksternt arbeid. Vi bruker god tid på å bli godt kjent med arbeidsmarkedet for å kunne gi god informasjon til deg som jobbsøker om hvilke muligheter som finnes, samt være en god rekrutteringspartner for næringslivet i regionen. Med utgangspunkt i dine ønsker og ressurser vil vi bidra til at du kommer i jobb!

Vi tilbyr følgende:

SFJ - Senter for Jobbmestring Øst-Viken, NAV Lillestrøm
Senter for jobbmestring Øst-Viken tilbyr arbeidsrettet kognitiv terapi kombinert med IPS - individuell jobbstøtte, hvor du får bistand til å håndtere og mestre dine psykiske helseplager i jobbsammenheng. Du vil få bistand av en av Fretex sine jobbspesialister for hjelp til jobbsøk, karriereveiledning og/eller oppfølging på arbeidsplassen. Ved behov samarbeider Senter for jobbmestring med andre i NAV, samt din fastlege og arbeidsgiver. Våre jobbspesialister i Fretex har et stort nettverk i arbeidsmarkedet og har god kunnskap om muligheter i det lokale næringslivet. Du kan kontakte Senter for jobbmestring direkte for en vurderingssamtale, eller du kan bli henvist gjennom ditt lokale NAV-kontor eller din fastlege.

Vi tilbyr også:

Karriereveiledning for ungdom, voksne og virksomheter
Er du på jakt etter jobb? Har du lyst til å prøve en annen karrierevei? Eller er du bare nysgjerrig på hvilke karrieremuligheter som kunne passet deg? Vi har profesjonelle karriereveiledere som bistår deg med å utforske hvilke interesser du har, reflektere over hvilken livssituasjon du er i, hvilke egenskaper som kjennetegner deg, og hvilke evner og verdier som preger deg. Ved hjelp av grundig kartlegging med anerkjente karriereverktøy vil du både få økt innsikt i hvilke interesser, evner og personlighet som kjennetegner deg, samt konkrete råd om hva som kan være gode utdannings- og/eller yrkesvalg for deg. Målet vårt er at du skal finne en jobb/utdanningsløp som du vil trives i.

Velkommen!


Fretex Kundesenter: 23 68 11 70
Besøksadresse: Dampsagveien 2B, 2000 Lillestrøm

 

Kontaktpersoner

 • Renate Hansen Paulseth

  Renate Hansen Paulseth

  Teamleder SFJ Øst-Viken
  Fretex Pluss AS

  Mob: 489 92 097

  renate.paulseth@fretex.no

 

Fant du det du lette etter?