www.fretex.no Fretex logo print

Fretex Jobb i Moss

Fretex Sep20 107
Velkommen til Fretex jobb i Moss

Fretex Jobb er Norges største arbeids- og inkluderingsbedrift og tilbyr en rekke arbeidstiltak for deg som ønsker å finne din vei ut i arbeidslivet. Vi tilbyr jobbsøkere arbeidstrening, opplæring og tett individuell oppfølging og vi samarbeider med mange bedrifter og virksomheter for å tilby jobbsøker et bredt spekter av eksternt arbeid. Vi bruker god tid på å bli godt kjent med arbeidsmarkedet for å kunne gi god informasjon til deg som jobbsøker om hvilke muligheter som finnes, samt være en god rekrutteringspartner for næringslivet i regionen. Med utgangspunkt i dine ønsker og ressurser vil vi bidra til at du kommer i jobb!

Vi har følgende tilbud:

Arbeidsforberedende trening (AFT)
Er du usikker på dine karrierevalg? Eller har du behov for støtte og veiledning i jobbsøkerprosessen? Arbeidsforberedende trening i Fretex tilbyr kartlegging og utprøving av arbeidsevne, samt karriereveiledning og bistand i overgangen mot lønnet arbeid eller studier. Tiltaket passer for deg som trenger å prøve ut din arbeidsevne og styrke dine muligheter for å komme ut i jobb, både med og uten tidligere arbeidserfaring.  I løpet av tiltaksperioden vil du få tett oppfølging av en jobbkonsulent og dere blir enige om hvordan tiden din hos Fretex skal nyttiggjøres best mulig for at du skal nå karrieremålet ditt. Med utgangspunkt i dine ønsker, ditt behov og dine interesser finner vi arbeidsgivere hvor du kan utvikle deg og få en god treningsarena på veien mot jobb. Våre jobbkonsulenter i Fretex har et stort nettverk i arbeidsmarkedet og har god kunnskap om muligheter i det lokale næringslivet. Innsøking til Arbeidsforberedende trening gjøres i samarbeid med din veileder hos NAV.

Grønt arbeid er ett av tilbudene i tiltaket Arbeidsforberedende trening (AFT) i Fredrikstad. Fretex har et samarbeid med Skjæløy gård. Arbeidstrening på gården foregår i og rundt gårdens miljø. Man deltar aktivt i de arbeidsoppgaver som er tilknyttet gårdens drift. På Skjæløy utføres arbeidsoppgaver knyttet til primært hestedrift og vedlikehold av gården. Skjæløy gård har også høns og kaniner, samt en kjøkkenhage som brukes i forbindelse med daglige fellesmåltider. Det legges opp til et nært samarbeid mellom deg som jobbsøker, arbeidsleder på gården og jobbkonsulent hos Fretex for å bistå deg på denne veien mot jobb.
Les mer om 'Grønt arbeid' her.

Vi tilbyr også:

Karriereveiledning
Er du på jakt etter jobb? Har du lyst til å prøve en annen karrierevei? Eller er du bare nysgjerrig på hvilke karrieremuligheter som kunne passet deg? Vi har profesjonelle karriereveiledere som bistår deg med å utforske hvilke interesser du har, reflektere over hvilken livssituasjon du er i, hvilke egenskaper som kjennetegner deg, og hvilke evner og verdier som preger deg. Ved hjelp av grundig kartlegging med anerkjente karriereverktøy vil du både få økt innsikt i hvilke interesser, evner og personlighet som kjennetegner deg, samt konkrete råd om hva som kan være gode utdannings- og/eller yrkesvalg for deg. Målet vårt er at du skal finne en jobb/utdanningsløp som du vil trives i. Vi tilbyr karriereveiledning for ungdom, voksne og virksomheter.
Mer informasjon finner du her, eller ta kontakt med teamleder ved lokasjon.

Velkommen!


Fretex Kundesenter: 23 68 11 70
Besøk- og postadresse: Ibsens gate 1, 1530 Moss

 

Kontaktpersoner

 • Solveig Leistad Gundersen

  Solveig Leistad Gundersen

  Teamleder AFT - Moss
  Fretex Jobb og Oppfølging AS

  Mob: 464 13 935

  solveig.gundersen@fretex.no

 

Fant du det du lette etter?