www.fretex.no Fretex logo print

Fretex Jobb i Oslo

Fretex Sep20 115
Velkommen til Fretex sin avdeling for jobb og oppfølging i Oslo

Fretex Jobb og Oppfølging AS er Norges største arbeids- og inkluderingsbedrift og tilbyr en rekke arbeidstiltak for deg som ønsker å finne din vei ut i arbeidslivet. Vi tilbyr jobbsøkere arbeidstrening, opplæring og tett individuell oppfølging og vi samarbeider med mange bedrifter og virksomheter for å tilby jobbsøker et bredt spekter av arbeid. Vi bruker god tid på å bli godt kjent med arbeidsmarkedet for å kunne gi god informasjon til deg som jobbsøker om hvilke muligheter som finnes, samt være en god rekrutteringspartner for næringslivet i regionen. Med utgangspunkt i dine ønsker og ressurser vil vi bidra til at du kommer i jobb!

Vi har følgende tilbud:

Arbeidsforberedende trening (AFT)
Er du usikker på dine karrierevalg? Eller har du behov for støtte og veiledning i jobbsøkerprosessen? Arbeidsforberedende trening i Fretex tilbyr kartlegging og utprøving av arbeidsevne, samt karriereveiledning og bistand i overgangen mot lønnet arbeid eller studier. Tiltaket passer for deg som trenger å prøve ut din arbeidsevne og styrke dine muligheter for å komme ut i jobb, både med og uten tidligere arbeidserfaring.  I løpet av tiltaksperioden vil du få tett oppfølging av en jobbkonsulent og dere blir enige om hvordan tiden din hos Fretex skal nyttiggjøres best mulig for at du skal nå karrieremålet ditt. Med utgangspunkt i dine ønsker, ditt behov og dine interesser finner vi arbeidsgivere hvor du kan utvikle deg og få en god treningsarena på veien mot jobb. Våre jobbkonsulenter i Fretex har et stort nettverk i arbeidsmarkedet og har god kunnskap om muligheter i det lokale næringslivet. Innsøking til Arbeidsforberedende trening gjøres i samarbeid med din veileder hos NAV.

Grønt arbeid er ett av tilbudene i tiltaket Arbeidsforberedende trening (AFT) hvor Fretex har et samarbeid med Faldalen Virksomhetssenter. Arbeidstrening på disse gårdene foregår i og rundt gårdens miljø. På Faldalen virksomhetssenter med 18 AFT-plasser tilbys aktiviteter tilpasset ulike målgrupper gjennom gårdsdrift og et moderne snekkerverksted. Med dyr og vakker natur som ramme vil vi skape en bedre hverdag for jobbsøkerne. Vi henter og bringer jobbsøkere utenfor Lillestrøm stasjon, Fetsund stasjon og Herredshuset busstasjon i Fet. Veien mot en ordinær ansettelse og/eller utdanning, er også et viktig fokus mens man har arbeidstrening på gården, noe som jobbkonsulenten bistår deg med. Det legges opp til et nært samarbeid mellom deg som jobbsøker, arbeidsleder på gårdene og jobbkonsulent hos Fretex for å bistå deg på denne veien.

Vi tilbyr også:

Kurs i Belastningsmestring (KIB)
Kurs i Belastningsmestring (KIB) gir deg konkrete verktøy for å mestre belastninger knyttet til jobb og privatliv. Kurset passer for alle som ønsker å lære om hvordan belastninger påvirker våre tankemønstre og ønsker å lære verktøy for bedre å mestre belastende situasjoner i arbeid eller privat. KIB avholdes regelmessig i Fretex sine lokaler. Kurset kan også gjennomføres på oppdrag fra virksomheter, da kan kurset både gjennomføres i Fretex sine lokaler eller i virksomhetens lokaler. Ta kontakt for mer informasjon om KiB og priser for enkeltpersoner og virksomheter.

Velkommen!


Fretex Kundesenter: 23 68 11 70
Adresse: Ole Deviks vei 50, 0668 Oslo
Postadresse: Postboks 283, Alnabru, 0614 Oslo

Åpen dag hvor det blir gitt informasjon om våre tilbud er dessverre midlertidig stengt av hensyn til smittevern. Har du spørsmål om tilbudet vårt, er du velkommen til å ta kontakt med kontaktpersonene nederst på siden.

 

Kontaktpersoner

 • Inger Kolberg

  Inger Kolberg

  Teamleder AFT, Oslo

  Mob: 93 49 62 66

  inger.kolberg@fretex.no

 • Liesl Hellstrand

  Liesl Hellstrand

  Teamleder AFT Oslo og Akershus

  Mob: 952 76 294

  liesl.hellstrand@fretex.no

 • Olav Ludvigsen

  Olav Ludvigsen

  Teamleder AFT, Oslo

  Tlf: 404 18 661

  olav.ludvigsen@fretex.no

 

Fant du det du lette etter?