www.fretex.no Fretex logo print

Fretex Jobb i Sandnes og Stavanger

Fretex Sep20 101
Velkommen til Jobb og oppfølgingsavdeling i Sandnes og Stavanger

Fretex Jobb er Norges største arbeids- og inkluderingsbedrift og tilbyr en rekke arbeidstiltak for deg som ønsker å finne din vei ut i arbeidslivet. Vi tilbyr jobbsøkere arbeidstrening, opplæring og tett individuell oppfølging og vi samarbeider med mange bedrifter og virksomheter for å tilby jobbsøker et bredt spekter av eksternt arbeid. Vi bruker god tid på å bli godt kjent med arbeidsmarkedet for å kunne gi god informasjon til deg som jobbsøker om hvilke muligheter som finnes, samt være en god rekrutteringspartner for næringslivet i regionen. Med utgangspunkt i dine ønsker og ressurser vil vi bidra til at du kommer i jobb!

Vi har følgende tilbud:

Arbeidsforberedende trening
Er du usikker på dine karrierevalg? Eller har du behov for støtte og veiledning i jobbsøkerprosessen? Arbeidsforberedende trening i Fretex tilbyr kartlegging og utprøving av arbeidsevne, samt karriereveiledning og bistand i overgangen mot lønnet arbeid eller studier. Tiltaket passer for deg som trenger å prøve ut din arbeidsevne og styrke dine muligheter for å komme ut i jobb, både med og uten tidligere arbeidserfaring.  I løpet av tiltaksperioden vil du få tett oppfølging av en jobbkonsulent og dere blir enige om hvordan tiden din hos Fretex skal nyttiggjøres best mulig for at du skal nå karrieremålet ditt. Med utgangspunkt i dine ønsker, ditt behov og dine interesser finner vi arbeidsgivere hvor du kan utvikle deg og få en god treningsarena på veien mot jobb. Våre jobbkonsulenter i Fretex har et stort nettverk i arbeidsmarkedet og har god kunnskap om muligheter i det lokale næringslivet. Innsøking til Arbeidsforberedende trening gjøres i samarbeid med din veileder hos NAV.


Jobbmestrende Oppfølging
Jobbmestrende oppfølging er et tilbud til personer med alvorlige psykiske helseproblemer som ønsker å komme i/tilbake til det ordinære arbeidslivet. Tiltaket innebærer et godt samarbeid med NAV og Spesialisthelsetjenesten. Gjennom plan og kartlegging skal vi finne fram til et arbeid som matcher dine ønsker og kompetansebehov. Jobbspesialist følger deg opp også etter du har kommet ut i arbeid, dersom det er ønskelig. Det tilbys også støtte til arbeidsgiver for å understøtte den enkeltes behov for å styrke inkluderingskompetansen i virksomheten. Støtten gis av jobbspesialisten. Jobbsøker blir søkt inn for 6 måneder om gangen, men tiltaket kan utvides inntil 3 år. Dette skjer i samråd med jobbsøker, behandler og NAV veileder. Våre jobbspesialister i Fretex har et stort nettverk i arbeidsmarkedet og har god kunnskap om muligheter i det lokale næringslivet. Innsøking til tiltaket Jobbmestrende oppfølging gjøres i samarbeid med din veileder på NAV.

Velkommen!Fretex Kundesenter: 23 68 11 70
Vi holder til i Torneroseveien 7 på Lura, 4315 Sandnes.
Buss nr 6 fra Stavanger og Sandnes kjører Gamleveien, og holdeplass heter Lurahammeren. Spasèr fra holdeplass gjennom Eventyrveien ca 5 min.

 

Kontaktpersoner

 • Ingjerd Forberg Aanestad

  Ingjerd Forberg Aanestad

  Jobbkonsulent AFT
  Fretex Jobb og Oppfølging AS

  Tlf: 51 95 13 39

  Mob: 992 74 675

  ingjerd.forberg.aanestad@fretex.no

 • Miranda Magnusdotter Myklebust

  Miranda Magnusdotter Myklebust

  Jobbkonsulent AFT
  Fretex Jobb og Oppfølging AS

  Mob: 920 16 244

  miranda.myklebust@fretex.no

 • Hilde Løvdal Soleng

  Hilde Løvdal Soleng

  Jobbkonsulent AFT
  Fretex Jobb og Oppfølging AS

  Mob: 950 67 061

  hilde.lovdal.soleng@fretex.no

 • Linda Fagralon

  Linda Fagralon

  Jobbkonsulent AFT
  Fretex Jobb og Oppfølging AS

  Mob: 482 11 310

  linda.fagralon@fretex.no

 • Solfrid Kjærvoll-Birkedal

  Solfrid Kjærvoll-Birkedal

  Jobbkonsulent AFT

  Mob: 924 31 082

  solfrid.kjarvoll.birkedal@fretex.no

 • Tone Grethe Hagen

  Tone Grethe Hagen

  Teamleder AFT
  Fretex Jobb og Oppfølging AS

  Mob: 404 18 619

  tone.grethe.hagen@fretex.no

 • Marte Larsen

  Marte Larsen

  Teamleder JMO
  Jobbmestrende oppfølging

  Tlf: 23 68 11 70

  Mob: 930 48 520

  marte.aarrestad@fretex.no

 • Grete Marie Ree

  Grete Marie Ree

  Jobbspesialist JMO

  Mob: 915 62 564

  grete.marie.ree@fretex.no

 • Hans Oscar Stouder

  Hans Oscar Stouder

  Jobbspesialist JMO

  Mob: 913 71 505

  hans.oscar.stouder@fretex.no

 • Mia Bruvik

  Mia Bruvik

  Jobbspesialist JMO

  Mob: 980 22 091

  mia.bruvik@fretex.no

 

Fant du det du lette etter?