www.fretex.no Fretex logo print

Fretex Jobb og oppfølging i Kristiansand

Fretex Sep20 088
Velkommen til Fretex Jobb og oppfølgingsavdeling i Kristiansand

Fretex Jobb og Oppfølging AS er Norges største arbeids- og inkluderingsbedrift og tilbyr en rekke arbeidstiltak for deg som ønsker å finne din vei ut i arbeidslivet. Vi tilbyr jobbsøkere arbeidstrening, opplæring og tett individuell oppfølging og vi samarbeider med mange bedrifter og virksomheter for å tilby jobbsøker et bredt spekter av eksternt arbeid. Vi bruker god tid på å bli godt kjent med arbeidsmarkedet for å kunne gi god informasjon til deg som jobbsøker om hvilke muligheter som finnes, samt være en god rekrutteringspartner for næringslivet i regionen. Med utgangspunkt i dine ønsker og ressurser vil vi bidra til at du kommer i jobb!

Vi har følgende tilbud:

Arbeidsforberedende trening
Er du usikker på dine karrierevalg? Eller har du behov for støtte og veiledning i jobbsøkerprosessen? Arbeidsforberedende trening i Fretex tilbyr kartlegging og utprøving av arbeidsevne, samt karriereveiledning og bistand i overgangen mot lønnet arbeid eller studier. Tiltaket passer for deg som trenger å prøve ut din arbeidsevne og styrke dine muligheter for å komme ut i jobb, både med og uten tidligere arbeidserfaring.  I løpet av tiltaksperioden vil du få tett oppfølging av en jobbkonsulent og dere blir enige om hvordan tiden din hos Fretex skal nyttiggjøres best mulig for at du skal nå karrieremålet ditt. Med utgangspunkt i dine ønsker, ditt behov og dine interesser finner vi arbeidsgivere hvor du kan utvikle deg og få en god treningsarena på veien mot jobb. Våre jobbkonsulenter i Fretex har et stort nettverk i arbeidsmarkedet og har god kunnskap om muligheter i det lokale næringslivet. Innsøking til Arbeidsforberedende trening gjøres i samarbeid med din veileder hos NAV.

Velkommen!

Spennende prosjekt i Kristiansand:

  • "Høsten 2014 inngikk Fretex i Kristiansand et samarbeid med det nyetablerte firmaet Fruitz AS. Fruitz importerer frukt og grønt, hovedsaklig fra Tyrkia, og varene leveres til restauranter, kantiner, butikker og bedrifter. Til bedrifter leverer de først og fremst "fruktkasser". Fruitz vil være en ekstern avklaringsarena for Fretex fra og med januar 2015. Hos Fruitz får jobbsøkerne en grundig opplæring i frukt og grønt, noe som kan være verdifullt ved jobbsøk. Arbeidsoppgavene ved Fruitz innebærer blant annet pakking og klargjøring av frukt og grønt samt hjelpemann på bil ved utkjøring av varer."


Fretex Kundesenter: 23 68 11 70
Vi holder til i Sørlandsparken - Stemmane 1A, 4636 Kristiansand


 

Kontaktpersoner

 

Fant du det du lette etter?