www.fretex.no Fretex logo print

Fretex Jobb og oppfølging i Kristiansand

Fra Fretexmetodehefter
Velkommen til Fretex Jobb og oppfølgingsavdeling i Kristiansand

Vårt oppdrag er å bidra til at flest mulig av våre jobbsøkere kommer ut i ordinært arbeid. Når du som jobbsøker kommer til oss vil vi ta utgangspunkt i dine ønsker og ressurser.

Ta gjerne kontakt med oss.

Telefon: 23 68 11 70 Fretex Kundesenter

Vi holder til i Sørlandsparken - Stemmane 1A, 4636 Kristiansand

Spennende prosjekt i Kristiansand:

  • "Høsten 2014 inngikk Fretex i Kristiansand et samarbeid med det nyetablerte firmaet Fruitz AS. Fruitz importerer frukt og grønt, hovedsaklig fra Tyrkia, og varene leveres til restauranter, kantiner, butikker og bedrifter. Til bedrifter leverer de først og fremst "fruktkasser". Fruitz vil være en ekstern avklaringsarena for Fretex fra og med januar 2015. Hos Fruitz får jobbsøkerne en grundig opplæring i frukt og grønt, noe som kan være verdifullt ved jobbsøk. Arbeidsoppgavene ved Fruitz innebærer blant annet pakking og klargjøring av frukt og grønt samt hjelpemann på bil ved utkjøring av varer."

Jobb og oppfølgingstiltak via NAV:

  • AFT Arbeidsforberedende trening skal bidra til at mennesker med særlige utfordringer skal få bistand til å komme inn på arbeidsmarkedet, og at deltakere skal klare nettopp det, å finne sin plass i arbeidslivet. Vi tror alle har iboende ressurser for å nå sine mål. Noen klarer å nå målene på egenhånd og andre trenger i en periode i livet bistand for å nå målet sitt.

 

Kontaktpersoner

Linda Drangsholdt
Linda Drangsholdt
Teamleder AFT, Agder

Tlf: 38 05 66 85
Mob: 909 29 973
Send e-post
Inger Hilde Stangborli
Inger Hilde Stangborli
Fagleder AFT

Fretex Jobb og Oppfølging AS
Tlf: 51 95 13 46
Mob: 958 99 516
Send e-post

 

Fant du det du lette etter?

Hva lette du etter?