www.fretex.no Fretex logo print

Jobb og oppfølging i Stavanger - Sandnes

Fretex Sep20 107
Velkommen til Fretex Jobb og oppfølgingsavdeling i Stavanger - Sandnes

Fretex Jobb og Oppfølging AS er Norges største arbeids- og inkluderingsbedrift og tilbyr en rekke arbeidstiltak for deg som ønsker å finne din vei ut i arbeidslivet. Vi tilbyr jobbsøkere arbeidstrening, opplæring og tett individuell oppfølging og vi samarbeider med mange bedrifter og virksomheter for å tilby jobbsøker et bredt spekter av eksternt arbeid. Vi bruker god tid på å bli godt kjent med arbeidsmarkedet for å kunne gi god informasjon til deg som jobbsøker om hvilke muligheter som finnes, samt være en god rekrutteringspartner for næringslivet i regionen. Med utgangspunkt i dine ønsker og ressurser vil vi bidra til at du kommer i jobb!

Vi har følgende tilbud:

Jobbmestrende Oppfølging
Jobbmestrende oppfølging er et tilbud til personer med alvorlige psykiske helseproblemer som ønsker å komme i/tilbake til det ordinære arbeidslivet. Tiltaket innebærer et godt samarbeid med NAV og Spesialisthelsetjenesten. Gjennom plan og kartlegging skal vi finne fram til et arbeid som matcher dine ønsker og kompetansebehov. Jobbspesialist følger deg opp også etter du har kommet ut i arbeid, dersom det er ønskelig. Det tilbys også støtte til arbeidsgiver for å understøtte den enkeltes behov for å styrke inkluderingskompetansen i virksomheten. Støtten gis av jobbspesialisten. Jobbsøker blir søkt inn for 6 måneder om gangen, men tiltaket kan utvides inntil 3 år. Dette skjer i samråd med jobbsøker, behandler og NAV veileder. Våre jobbspesialister i Fretex har et stort nettverk i arbeidsmarkedet og har god kunnskap om muligheter i det lokale næringslivet. Innsøking til tiltaket Jobbmestrende oppfølging gjøres i samarbeid med din veileder på NAV.

Velkommen!


Fretex Kundesenter: 23 68 11 70
Vi holder til i Torneroseveien 7 på Lura, 4315 Sandnes.
Buss nr 6 fra Stavanger og Sandnes kjører Gamleveien, og holdeplass heter Lurahammeren. Spasèr fra holdeplass gjennom Eventyrveien ca 5 min.

 

Kontaktpersoner

 • Frode Bøyum

  Frode Bøyum

  Fagleder AFT
  Fretex Jobb og Oppfølging AS

  Tlf: 51 95 13 38

  Mob: 406 46 731

  frode.boyum@fretex.no

 • Tone Grethe Hagen

  Tone Grethe Hagen

  Teamleder AFT
  Fretex Jobb og Oppfølging AS

  Mob: 404 18 619

  tone.grethe.hagen@fretex.no

 • Marte Larsen

  Marte Larsen

  Teamleder JMO
  Jobbmestrende oppfølging

  Tlf: 23 68 11 70

  Mob: 930 48 520

  marte.aarrestad@fretex.no

 

Fant du det du lette etter?