www.fretex.no Fretex logo print

Koronaoppdatering for Fretexbutikkene

Lp, Teakkommode, Platespiller,
Noen av butikkene har begrensede åpningstider.

Fretex Nardo, Trondheim

En ansatt i Fretexbutikken i Nardo har fått påvist koronasmitte. Vedkommende var sist i butikken fredag 11. desember og hadde på seg munnbind. Butikken er blitt vasket ned og desinfisert etter at vi fikk beskjed om smitte. Etter dialog med Trondheim kommune har vi fått vite at våre ansatte ikke trenger å gå i karantene eller testes, og at butikken kan holde åpent som vanlig. Vi følger smittevernsituasjonen nøye og gjør de tiltakene som er nødvendige for å sikre helsen til våre ansatte og kunder.

Spesielle tiltak for smittevern i Fretexbutikkene:

  • Ansatte og kunder med forkjølelses- eller influensasymptomer bes om å holde seg hjemme
  • Ansatte vasker hendene hyppig og bruker antibac og hansker når det er nødvendig.
  • Antibac er lett tilgjengelig i butikkene for bruk av ansatte og kunder
  • Vi har plexiglass mellom kunder og ansatte i kassen (er på vei ut til alle butikkene)
  • Vi foretrekker kortbetaling
  • Vi har markert riktige avstander med tape foran inngangen til butikken og foran kassen
  • I butikker med åpne prøverom blir disse desinfisert og rengjort flere ganger om dagen. Plagg henges i karantene i minst 24 timer etter at kunder har prøvd dem.
  • Alle flater blir jevnlig desinfisert og vasket.
  • Det er et maksimum antall besøkende i butikkene. Denne grensen vil variere basert på butikkens størrelse.

Takk til alle kunder som er med på å bidra til disse tiltakene!

Bruk av munnbind

I områder med relativt høy koronasmitte er det nødvendig med skjerpede smittevernregler. I Oslo og Bergen ble det fra 29. oktober påbudt å bruke munnbind innendørs på offentlige steder der man ikke kan opprettholde minst en meter avstand til andre.

Erfaring fra flere av våre butikker i disse byene er at 1-meter-regelen ikke overholdes, selv om det ut fra arealet er plass til det. Derfor velger vi noen steder å innføre påbud om munnbind for alle våre kunder. Hensikten er kun å beskytte kunder og ansatte. Hvis noen har legeerklæring på at de ikke kan bruke munnbind, ber vi om at de tar kontakt med en Fretex-ansatt med en gang de kommer inn i butikken.

Mange kunder gir positive tilbakemeldinger på tiltaket, fordi det gjør det tryggere å handle. Noen få har meldt fra at de synes munnbind er unødvendig og at et påbud er en stor inngripen i deres frihet. Vi beklager ulempen det å bruke munnbind medfører.

Velkommen til Fretexbutikkene

 

 

Fant du det du lette etter?