www.fretex.no Fretex logo print

Rydd i klesskapene og lever i Fretexposen på Posten

Fretex Milj├©skole bilde 3
Flere nettsteder kommer med tips til hva en kan finne på nå som mange tilbringer mer tid hjemme. Et av tipsene er å rydde i skuffer og skap.

I disse dager er noen svært bekymret for helse og økonomi, mens andre ikke er det. Noen ser muligheter, mens andre ikke gjør det. Noen har det mer travelt enn noen gang, mens andre strever med å få tiden til å gå. Å snakke om gjenbruk kan virke rart for noen nå, mens det er for andre er relevant.

Fretex tar et samfunnsansvar for gjenbruk, også i koronaens tid.

For å bidra til å hindre smittespredning har Fretex valgt å stenge butikker og gavemottak der mange mennesker møtes.  Til tross for disse tiltakene drives gjenbruksaktiviteten fortsatt på et minimumsnivå ved at Fretexboksene tømmes og at nettbutikken holder åpent.

Du kan levere i Fretexboksene og på Posten eller vente litt

Aktivitetene i Fretex er på et minimumsnivå som en konsekvens av koronakrisen. Noen steder i landet samarbeider vi med andre arbeidsinkluderingsbedrifter om å tømme boksene. Dessverre har noen av disse samarbeidspartnerne ikke lenger nok bemanning til transport og derfor er er kapasiteten til å utføre disse  oppgavene også mer begrenset.

- Fretex har færre folk på jobb nå, så det er aller beste om giverne hjelper oss med å oppbevare posene med Fretexklær hjemme til koronakrisen er over. Dette er kanskje mye å be om, men vi håper giverne ser på dette som en del av den dugnaden vi alle bidrar med nå, sier Arnt-Willy Hjelle i Fretex.

Hvis du har ryddet og har poser som du trenger å få ut av huset, så er det fortsatt mulig å gi de i en Fretexboks eller på Posten. Boksene vil fortsatt bli tømt og gavene kommer fram til Fretex sine mottak.

Du kan sende klær med Fretexposen Posten. Det koster 50 kroner. Fretexbutikkene er midlertidig stengt, men du får posene hos Posten.

 

 

Fant du det du lette etter?