Meny
 
||||

Alt hva jeg rommer, 11-27.9.20

nor
I denne utstillingen har vi gleden av å presentere arbeider av 13 kunstnere fra vårt lokale nettverk innen kunst og psykisk helse. Det er en juryert temautstilling, og den favner et vidt spekter av teknikker og utrykk, som grafikk – tegning – maleri – skulptur - keramikk og broderi.

bilder av grafikk-plakat

"ALT HVA JEG ROMMER"

'Når noen deler hva de rommer, vil vi andre ofte finne noe gjenkjennelig i møte med det. Et kunstverk kan derfor bli noe vi kan speile oss i, slik at vi på et vis føler oss sett. Dette igjen kan gjøre det lettere å dele noe av det vi selv kanskje brenner inne med.' (Sitat av Bjørn Hølbakken, medlem av Galleri VOX)

Utstillerne er Kim Helge Berg-Nielsen, Rikke Davidsen, Katrine Hagesæther, Trond E.Haveland, Nina Holvik, Lise Hopland, Mona Hopland, Anne Mette Dahl Jacobsen, Tove K.Liljebakk, Thomas Valle Mjøs, Aina Olsen, Sissel Solheim og Solfrid Stein.

Grunnet anbefaling fra helsemyndigheter om å unngå sosiale sammenkomster i disse dager, valgte vi å avlyse planlagt åpning torsdag 10.september. Trond E.Haveland ved Galleri VOX tok initiativ til å filme en alternativ åpning, hvor du også kan høre mer om tankene bak utstillingen. Se link her!

Til utstillingen har flere av utstillerne (som er knyttet til Galleri VOX samt veiledere) skåret ut en bokstav i linolium fra utstillingstittelen. Vår kunstneriske veileder Elisabeth Rydland har satt det hele sammen og trykket et opplag av disse flotte plakatene som er til salgs. Plakatene er alle unike grafiske trykk i ulike fargekombinasjoner. Plakat str: 81 x 62 cm