Meny
 
||||

VOX inviterer til utstilling

"Internasjonalt felleskap - sterkere sammen" For første gang inviterer Galleri VOX kunstnere fra Bergen og omegn til å delta på en gruppeutstilling i samarbeid med Regnbuedagene. Tema for årets norske Pride-festival er "Internasjonalt felleskap - sterkere sammen". Dette er også tema for vår utstilling. Påmeldingsfrist 01.05.2021

Utstillingen er åpen for kunstnere i alle aldre og du kan søke med opptil 3 arbeider.

Papirformatet A4 er opphavet til det såkalte A4-begrepet. Formatet har den riktige balansen, de helt harmoniske dimensjonene. Tidsidealene i dag er gjerne jakten på noe annet, noe nytt, noe mer. Men i disse unntakstider med en verdensomspennende pandemi, er det kanskje hverdagen og normaliteten vi alle lengter etter? Eller vil Pride som begrep aldri kunne assosieres med A4-begrepet?

Vi ønsker å utfordre tanken om hva et såkalt A4-liv består av. Derfor vil vi at verkene skal være i A4- størrelse med enten liggende eller stående motiv. Det stilles ingen krav til medium, men arbeidene må kunne henges opp på vegg med tynne stifter.

Utstillingen åpner 03.06.2021 og står til og med 13.06.2021.

Åpningstider for utstillingen vil være Mandag – Torsdag 14.00-18.00 og Fredag-Søndag: 12.00-16.00

For å delta på denne utstillingen ønsker vi at du sender en e-post til: gallerivox@gallerivox.no med følgende informasjon:

Fullt navn, kontaktinformasjon (e-post og telefonnummer), tittel på verkene, bilder av arbeidene (bildene du legger ved må navngis slik: Tittel_Kunstnernavn, eksempel: TheStarryNight_VincentVanGogh), medium og salgspris.

Påmeldingsfrist 01.05.2021 - Innleveringsfrist 14.05.2021

Verket ditt må være signert med navn, og vedlagt kontaktinformasjon samt pris.

Innleveres til Galleri VOX Fellesatelier, Strandgaten 223, 5004 Bergen i 4. etg

Konkret informasjon om hva du kan delta med:

Verket skal måle A4 = 21.0 cm x 29.7 cm (liggende eller stående format)

Det må kunne henges direkte opp på vegg med små stifter.

Alle teknikker tillatt, men ingenting innrammet eller blindrammer på lerret. Det kan være stoff, eller andre materialer, - så lenge A4 formatet overholdes og arbeidet er mulig å henge opp med små stifter. Du står altså fritt til å velge medium og utrykk så lenge det er innenfor kravene til format og oppheng.

Det er ingen aldersgrense på utstillingen.

Du kan delta med opptil 3 verk.

Galleri VOX tar 35% av salgsprisen, i tillegg kommer 5% kunstavgift ved priser over 2.000,-