www.fretex.no Fretex logo print

"ALT HVA JEG ROMMER" - ny utstilling i Galleri VOX i Bergen

Galleri VOX i Bergen åpner ny utstilling med visningsperiode fra 11. - 27. september. Grunnet Covid19 og restriksjoner rundt dette blir åpningen den 10. september kun for spesielt inviterte. Vi håper ellers at så mange som mulig vil finne veien ut i Strandgaten 223 i løpet av visningsperioden, og minner om åpningstidene tor 14 - 18/fre-søn 12 - 16. Om du ønsker å se utstillingen på andre tidspunkt er det mulig å ta kontakt for en avtale. Vi er her på kontoret/fellesatelieret 4. etg daglig mellom 08-16.

"ALT HVA JEG ROMMER"

'Når noen deler hva de rommer, vil vi andre ofte finne noe gjenkjennelig i møte med det. Et kunstverk kan derfor bli noe vi kan speile oss i, slik at vi på et vis føler oss sett. Dette igjen kan gjøre det lettere å dele noe av det vi selv kanskje brenner inne med.' (Sitat av Bjørn Hølbakken, medlem av Galleri VOX)

I denne utstillingen har vi gleden av å presentere arbeider av 13 kunstnere fra vårt lokale nettverk innen kunst og psykisk helse. Det er en juryert temautstilling, og den favner et vidt spekter av teknikker og utrykk, som grafikk – tegning – maleri – skulptur - keramikk og broderi.

Livelin Remme, rådgiver i Bergen Kommune, holder åpningstale den 10. september kl 17. Dette vil bli filmet og vil kunne ses på vår webside/facebookside i etterkant.

Til utstillingen har flere av utstillerne (som er knyttet til Galleri VOX samt veiledere) skåret ut en bokstav i linolium fra utstillingstittelen. Vår kunstneriske veileder Elisabeth Rydland har satt det hele sammen og trykket et opplag av disse flotte plakatene som vi selger for 300 kr pr stk.

Plakatene er alle unike grafiske trykk i ulike fargekombinasjoner. Plakat str: 81 x 62 cm

Galleri VOX Fellesatelier er en arbeidsplass for kunstnere og kreative personer med psykiske helseutfordringer. Atelieret disponerer keramikkverksted og flere arbeidsrom for maling, tegning, grafikk, tekstil, data og skulptur.

 


 

Fant du det du lette etter?