www.fretex.no Fretex logo print

BEDRE SENT ENN ALVOR

Til Fretex web Plakat Pål og TGG
Pål Akerø og Tor Gunnar Gundersen viser tegninger og malerier i Galleri VOX i Bergen. Utstillingen er åpen 17.oktober- 2.november. Torsdag 14-18, fredag- søndag 12-16.

Galleri VOX i Bergen inviterer til en utstilling med to karer som har et visst slektskap både i personlighet og uttrykksmåte.

Pål Akerø har arbeidet med maleri i mange år og har en lett gjenkjennelig signatur. Han jobber direkte, lager ikke skisser eller planlegger på forhånd. Ideer kommer fortløpende når han setter seg ned foran staffeliet. Akerø er for tiden aktuell som utstiller i utstillingen "RÅ Kunst- Outsider art i Norge ved Galleri Nord-Norge i Harstad", en utstilling som setter søkelys på denne sjangeren. I utstillingen BEDRE SENT ENN ALVOR viser han nyproduserte portretter.

Tor Gunnar Gundersen har vært virksom som musiker i en årrekke. Parallelt har han malt og tegnet, men dette har han holdt for seg selv. Dette er den første utstillingen der en mengde av hans arbeider blir vist frem. Han har en røff og fri strek med motiver av mennesker, alene eller i grupper, bygninger, trær og landskap. I sine malerier bruker han sterke og klare, ofte nesten selvlysende farger.

Galleri VOX, Strandgaten 223, 5004 Bergen

 


 

Fant du det du lette etter?