www.fretex.no Fretex logo print

Bli med på HJEM 2018 REDESIGN-konkurranse i Rogaland

MOBEN 20170529- B4A4515
HJEM, Fretex, og Ingrid Bergtun inviterer deg til å bli med på konkurransen om å lage noe nytt av noe gammelt. Du kan lage et redesignet produkt av for eksempel tekstiler, møbler, servise, redskaper, verktøy eller andre bruksgjenstander til hjemmet.

Gjenbruk, kreativitet og miljø står sentralt i prosjektet HJEM Redesign


Er du kreativ, opptatt av gjenbruk og miljø, og elsker å sette ditt eget personlige preg på hjemmet ditt? Meld deg på konkurransen vår, og kanskje blir du Årets Redesign-vinner! Kåringen skjer søndag 21.oktober på HJEM 2018 i Stavanger Forum. Vinneren vil selvsagt få med seg flotte premier!

GRATIS PÅMELDING!

HJEM og Fretex ønsker å øke gleden over å skape noe selv, og vi vil at terskelen for at du skal melde deg på er superlav! Hva med å melde på et team? Venner, familie eller klassen? Alle er velkommen til å delta!

Ingrid Bergtun fra Symesterskapet 2017 på NRK, skal inspirere, heie, og skape mye engasjement rundt konkurransen fra påmelding til kåring av vinneren den 21.oktober.

Formålet med Konkurransen

Konseptet «HJEM REDESIGN» har som formål å inspirere folk til å lage sine egne redesignede produkter, og ta i bruk sin egen kreativitet.

Tendensene innen design og interiør for 2018/2019 har fokus på identitet, kvalitet, miljø, innovasjon, lekenhet og kreativitet. HJEM og Fretex ønsker at Redesignkonkurransen skal gjøre redesignede produkter til noe positivt og ettertraktet, på samme tid som man viser at redesign er en hobby/livsstil for alle.

Konkurransen – Kriterier og Regler

Påmelding

Vi vil gjerne at du forteller hvem du er, og hvorfor du har meldt deg på denne konkurransen. Fortell om en ide du har, eller legg ved et bilde av noe du allerede har laget. Søknadsfristen er 15.mai.

Leder for Redesignavdelingen i Fretex, og forfatter av boken «Redesign», Marianne Hildeng Vigneau, vil sammen med HJEM plukke 20 deltakere som kvalifiserer seg videre i konkurransen.

Hvem kan delta?

HJEM Redesign konkurransen er en publikumskonkurranse, og åpen for alle som har lyst kan melde seg på. Enten som enkeltperson, vennegjeng, eller hva med å melde dere på som familie?

Materialer

Fretex stiller med produkter til redesignet.

Jury

Juryen vil bestå av til sammen 4 medlemmer. Juryen vil bli annonsert 1.juni sammen med de kvalifiserte redesignerne.

Frakt av produktet

Fretex, vil i samarbeid med Stavanger Forum, sørge for henting av produkter etter avtale. Vi tar forbehold om at vi kan ikke ta imot for store eller tunge gjenstander!

Kategorier

Her er forslag på hvilke kategorier redesignet kan være i:

·        tekstiler

·        møbler

·        belysning

·        interiørartikler

·        instrumenter

·        redskaper

·        verktøy

·        andre bruksgjenstander

Kriterier

·        Produktet skal vise skaperglede og kreativitet

·        De som deltar må ha laget produktet selv

·        Deltagerne må i form av bilder og/eller oppskrifter vise fremgangsmåte fra ide til ferdig produkt (før- og etterbilder)

·        Instagram vil bli brukt som markeds- og mediakanal.

·        Deltagelsen er bindende hvis du takker ja, og ønsker å være blant de 20 kvalifiserte som går videre i konkurransen.

Kontakt


Brita Haugsdal, HJEM (Stavanger Forum), Markedsansvarlig for HJEM.

Tlf 47377593. E-post: brita@stavanger-forum.no

Ingrid Bergtun, Ansvar for konkurransen og sosiale media, HJEM Redesign.

Tlf 41354793. E-post: ingrid.bergtun@gmail.com

 


 

Fant du det du lette etter?