www.fretex.no Fretex logo print

#engangtil

hashtag engangtil
Klær bør brukes igjen og igjen og igjen.

Her har vi samlet noen av bildene og historiene om plagg som brukes igjen og igjen. Vi vil gjerne se din favoritt, klærne eller skoene du gjerne bruker #engangtil!

Arne og Carlos

- Denne jakka har vi sydd av våre gamle og helt utslitte gensere, som vi ikke hadde hjerte til å kaste. Nå krangler vi om hvem som skal bruke jakken igjen og igjen og igjen.
Arne & Carlos

Gilboe

- Fant frem et gammelt Balenciaga slikeskjerf kjøpt på loppis og mine Margiela bukser fra 1990-tallet en gang. Så fint å ta vare på og ta frem gamle «venner» fra skapet. Ja til gjenbruk og slow fashion. Margrethe Gilboe

Ingrid Olava

- Heia gjenbruk. Poster et bilde av meg selv i mammas skinnjakke fra 1978. Sømmene rakner, men kjærligheten varer evig.
Ingrid Olava

Hafzi

- Min mormor kjøpte denne håndlavde kuskinn vesken i en liten workshop på Mallorca 7 mnd før jeg ble født, rett over 38 år siden. Hun brukte den flittig og især var den god til lette innkjøp av matvarer og melk. Mamma tok så over vesken og brukte den som «malerveska» hvor oljemaling og pensler holdt hus, før jeg fikk den og bruker den som «kontorveske» fylt med mac, tegnesaker og attått. Nå håper alle 3 at niese Sienna kan overta vesken en dag.
Leila Hafzi

Rudjord

- Denne jakken kjøpte jeg på Fretex da jeg var 18 år gammel og den er fortsatt favorittjakken min på søndager.
Vanessa Rudjord

iskjold

- Her er verdens fineste hverdagsplagg strikket av verdens fineste mamma.
Ingrid Skjoldvær

Ingeborg Gjærum

- Jakka har vært med fra Stange til Oslo til Trondheim, i russetida, på aksjoner og trilletur. 10 år og fortsatt en favoritt!
Ingeborg Gjærum

Charlotte Thorstvedt

- Megahappy med min nye burberry trench fra fretex.
Charlotte Thorstvedt

Jenny

- Dagens prikk prikk prikk lårhøye støvletter fra Fretex og garderobefavoritten, vintagejakke fra LA. Jenny Skavlan

Storm Pedersen Jenny Skavlan engangtil

- Jeg har blitt spurt om å hjelpe Jenny Skavlan med å style visningen til Fretex sine Gjenbruksdager i samarbeid med H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit. Kronprinsessen og Jenny Skavlan ønsker å oppfordre til å tenke miljø og gjenbruk på en inspirerende måte og dette synes jeg selv er viktig på alle måter og vil veldig gjerne bidra.
Storm Pedersen

Vis oss

 


 

Fant du det du lette etter?