www.fretex.no Fretex logo print

Fretex åpner nettbutikk!

Kathrine Sørland JPG
Kathrine Sørlands brukte klær blir nå å finne i første kolleksjon på nettbutikken. Samme hvor du bor, så er Fretexbutikken nå bare et tastetrykk unna!

Fretex kombinerer to store trender innen mote og shopping – vintage og netthandel – og blir Norges største bruktbutikk på nett. Med seg på laget har Fretex fått moteelskeren Kathrine Sørland.

Kunder over hele landet får nå muligheten til å finne vintagegodbiter fra Fretex, deriblant klær fra motebevisste Kathrine Sørland. – Fretex har butikker spredt over hele landet, men likevel er det mange som ikke bor så nære at de kan besøke dem. Vi ønsker å gi alle sjansen til å handle brukt og er stadig på jakt etter nye salgskanaler. Derfor var muligheten til å ha sin egen nettbutikk i samarbeid med miinto.no, som er Norges største online kjøpesenter perfekt for oss, sier Eivind Madsen, daglig leder Fretex Øst-Norge.

Gjenbruk er trendy

De fleste nordmenn har et forhold til Fretex. Butikkenes popularitet har blomstret de siste årene, spesielt etter at kjendiser, motefolk og bloggere har lagt sin elsk på konseptet, samtidig som fokuset på grønnere mote også er blitt større.

Hos Fretex handler man med god samvittighet. Man sparer miljøet, bidrar til at folk kommer tilbake til arbeidslivet og støtter Frelsesarmeens øvrige sosiale arbeid.

Nordmenn deler gladelig

En av de viktigste suksessfaktorene bak Fretex er at nordmenn har vært flinke til å dele sine gamle ting, og fokusere på gjenbruk i stedet for bruk og kast. Hver uke samles det inn cirka 220 tonn med brukt tøy fra hele landet, og noe av dette tøyet gjøres nå tilgjengelig for hele Norge via en splitter ny onlinebutikk som lanseres i samarbeid med nettbutikken Miinto.no.

– Gjennom bruk av sosiale medier har vi sett at det er stor etterspørsel etter brukte klær over hele Norge, og mange synes det er stas å kunne lete seg frem til individuelle godbiter som ikke koster skjorta. Når Miinto ønsket oss velkommen inn på sitt "kjøpesenter" på nett, var det ikke vanskelig for oss å takke ja, sier Eivind Madsen i Fretex.

På netthandelstoppen

Shopping på nett har eksplodert de siste årene, og nordmenn er på europatoppen i netthandel. Nesten dobbelt så mange handler på nett i Norge som gjennomsnittet i resten av Europa.

– Netthandel har blitt mye tryggere de siste årene, og for kunder er det enkelt å finne både det beste utvalget og de beste prisene. Netthandel gjør også varene veldig lett tilgjengelig, og spesielt for en butikk som Fretex der det kun finnes et av hvert plagg, er nettbutikk veldig hensiktsmessig for kundene, sier Jake Petersen, administrerende direktør i miinto.no.

Velkommen til nettbuktikken! Butikken åpner torsdag 26. januar kl. 1800!

Kathrine Sørland JPG2

 


 

Fant du det du lette etter?