www.fretex.no Fretex logo print

Fretex med ny butikk i Oslo sentrum

Nytt bilde (1)
Fretex har lenge ønsket seg en butikk sentralt i Oslo, og endelig kan de shoppingglade og miljøbevisste i Oslo sentrum besøke Fretex i Universitetsgata.

Forrige gang Fretex åpnet butikk i Oslo var det Jenny Skavlan, Pia Tjelta og Vanessa Rudjord som var ambassadører. De valgte ut varer til butikkåpningen, både fra Fretex sitt mottak og fra egne skuffer og skap. Når har de gitt stafettpinnen videre og utfordret tre venninner.

Gjenbrukstrioen Fam Irvoll, Gitte Witt og Malin Pettersen
Med seg på laget til åpningen har Fretex fått et dyktig og entusiastisk trekløver.Moteskaperen Fam har nå malt noen vegger i butikken. Resultatet kan alle se på torsdag. Fam har gitt en del plagg fra eget klesskap, og det setter Fretex stor pris på!
Skuespiller Gitte Witt er også med og inviterer til butikkåpningen. Hun vokste opp i en familie der gjenbruk var det som gjaldt.

- Selv om jeg i dag handler en god del nytt, så gir det en helst spesiell følelse når man har gjort et kupp i en bruktbutikk. Eller solgt noe videre - som du selv har hatt glede av! forteller Gitte.

Både Fam, Gitte og Malin bidrar med klær fra egen garderobe til den nye Fretex-butikken, så her blir det mulig å gå på skattejakt!

Fretex Universitetsgata

FretexUniversitetsgata MalinÅ gå inn på Fretex er som å entre et bibliotek hvor historiene står skrevet i tekstiler!

- Jeg synes det er spennende hvordan et stykke tøy kan ha så mange funksjoner kun i kraft av seg selv. Klær kan dekke rent nødvendige praktiske behov, og samtidig kan det være et talerør for sin eier - noen ganger for hele generasjoner. På den måten kan det bli et fysisk avtrykk av sin samtidskultur, konkluderer Malin Pettersen.

Butikkåpning for alle!

Fam, Gitte og Malin inviterer nå til åpning av butikken, og alle er velkomne! De bidrar med tips og råd og deres second hand-favoritter kan bli noen andres bruktkupp! På åpningen blir det forfriskninger og DJ. Garantert god stemning!

Torsdag 20. november kl. 1800

Universitetsgata 20, Oslo

Meld deg på her.

Foto: Solveig Selj

 


 

Fant du det du lette etter?