www.fretex.no Fretex logo print

Fretex med second hand-magasin

dame jente kjole striper hatt vegg
I november kommer magasinet hvor du kan lese om kreativt og vakkert gjenbruksinteriør, trend og second hand-mote, og om mennesker som finner veien tilbake til arbeidslivet.

Fretex ønsker at enda mer av julehandelen skal være second hand.
- Det er mye fint i Fretex-butikkene og man kan lage så mye flott ut av det som finnes der, sier Trine Gjermundbo i Fretex.  I Magasinet vil leserne få tips og råd til hvordan de kan finne eller lage de unike gavene og pyntegjenstandene. Dermed kan jula bli litt mer miljøvennlig og litt rimeligere! Og magasinet på 84 sider blir så vakkert at du vil la det ligge framme på kaffebordet lenge!


Ellen Dyrop, som har gitt ut flere bøker om gjenbruk, og er en ivrig blogger og Fretex-kunde, er en av initiativtagerne til magasinet.
-
Gjenbruk og redesign er noe jeg har vært opptatt av lenge, jeg elsker å gå på markeder og brukthandlere og finne små skatter. Ofte tar jeg det med hjem og bruker det som det er, eller jeg finner nye måter å bruke tingene på, sier Ellen

Kjente mennesker stiller opp
Fretex har bedt kjente mennesker og idrettsstjerner om å donere klær og andre ting. Dette vil du finne i magasinet - givergleden er stor!

Bokaktuelle Jenny Skavlan forteller om sitt forhold til gjenbruk. Hun viser at 8.8.2012 074second hand kan være både stilig og trendy. Dennis Storhøi forteller også om sitt forhold til gjenbruk. Kronprinsesse Mette-Marit besøkte Fretex 6. september, og ble  intervjuet til magsinet. 

Hvorfor gi ut et magasin?
Magasinet kommer i et opplag på 100 000, og blir distribuert til husstander i nærheten av Fretexbutikkene. Noe av hensikten med magasinet, er å nå nye mennesker. Nesten alle gir klær til Fretex, men det er færre som besøker butikkene.
- Med magasinet vil vi vise hvilken skattekiste Fretex faktisk er, sier Gjermundbo.  Gjenbruk er et godt alternativ for folk flest! Fretex er Norges største attføringsbedrift, og mange jobbsøkere har fått arbeid etter å ha deltatt i attføringsprogram hos Fretex. Deres historier får også plass i magasinet.

Annonsering og sponsing - vil du være med?
Fretex har fått med seg en del annonsører og sponsorer som ønsker å ha sin profilering i Fretex-magasinet. Det er fortsatt plass til flere sponsorer, så bare ta kontakt hvis det er interessant!

 


 

Fant du det du lette etter?