www.fretex.no Fretex logo print

Gamle dukkehus moderniseres!

doll
BoligForum, kreative studenter i Stavanger-området og Fretex samarbeider om et dukkehus-prosjekt. Gamle og slitte dukkehus moderniseres og auksjoneres bort av auksjonarius Per Inge Torkildsen.

Auksjonen finner sted søndag 30. oktober på BoligForum i Stavanger. Inntektene vil uavkortet gå til Frelsesarmeen sitt prosjekt ”Sammen”, som er et frivillighetsprosjekt for vanskeligstilte familier.

BoligForum i Stavanger er en mangfoldig utstilling for alle som skal bygge nytt eller fornye hjemmet. Arrangementet benytter 2.500 m2 utstillingsareal for presentasjon og salg, har høy kvalitet og stor bredde i utvalg.

Fretex deltok på BoligForum i fjor og ble da kåret til Beste Stand. Begrunnelser fra publikum som stemte standen fram var blant annet: ”Et frodig og mykt innslag… ble i godt humør.” , ”Ga mange gode og spennende tips til interiør – utrolig mange originale ideer og gode gjenbrukskonsept”,  ”Helt fantastisk! Flotte farger og inspirerende med gjenbruk! de som jobbet der var varme og hjelpsomme”, ”Morsomt og nyttig”, Levende og spennende stand som viser hva Fretex står for”, ”Tenk nytt, bruk gammelt”, ” En vidunderlig kunstnerisk opplevelse… oser av kreativitet” og ”HELT KONGE!”.

 


 

Fant du det du lette etter?