www.fretex.no Fretex logo print

Leila Hafzi samarbeider med Fretex

bryllup 4
Leila Hafzi viste sin nye brud-og aftenkolleksjon på Oslo Fashion Week. Designeren samarbeidet denne gangen med blant andre Fretex og Finn Schjøll Blomster og Kransebinderi.

– Hvis jeg skal gifte meg en dag, så vil jeg gjerne at bryllupet får en bohemsk følelse som gjenspeiler min stil og personlighet. Jeg har alltid synes det er viktig med gjenbruk og på Fretex finner en alltid mang en skatt, sier Leila Hafzi.

 – Vi synes det er flott og være med å sette fokus på gjenbruk og inspirere andre til å dekke opp til festbord ved å mikse ulike glass og dekketøy på en personlig og lekker måte.

- For oss er det flott å få presentert Fretex møbler gammelt dekketøy i sammenheng med Leilas fantastiske kjoler. Det handler om å vise fram brukt i ulike sammenhenger og inspirere til gjenbruk. Det er fint å kunne bidra for en norsk designer som setter etikk og miljø i høysetet, sier Tone Graffer, markedskoordinator i Fretex Øst-Norge AS.

”Se ditt gamle dekketøy danse med Leila Hafzis nye kjoler”
Alt av dekketøy, bord og stoler ble håndplukket fra Fretex sin store butikk i Ole Deviksvei 20 på Alnabru, så det publikum fikk se på Leilas visning er til salgs igjen fra og med 17.februar.

Leila ville gjerne ha en litt mer organisk og rå følelse på blomsterdekorasjonene og har valgt ett litt annerledes uttrykk her en ett litt mer tradisjonelt festbord som de flinke dekoratørene fra Finn Schjøll har bidratt med.

 


 

Fant du det du lette etter?