www.fretex.no Fretex logo print

Med Fretex på stranden i sommer

Hvem har ikke minner om varme sommerdager på stranden, liggende på en gummimadrass med en god bok og kald drikke?
Retro hagemøbler har en egen sjarm, de vekker ofte nostalgiske følelser hos dem som var unge på 60- og 70-tallet.

Tekst: Ellen Dyrop. Bilde: Helge Eek

Hvem husker ikke lukten av oppblåste gummimadrasser, og Nivea solkrem som lå som et slør over badestrendene? Solide hagemøbler med herlig stripete stoff i sete og rygg finnes fremdeles å få kjøpt, og de er ofte lette å slå sammen og ta med seg på stranden.

Hvofor ikke skattejakt hos Fretex etter retro hagemøbler? De fleste kan brukes som de er, mens noen kanskje må fikses på med litt maling og nytt trekk til sete.

Bordet er dekket med oransje duk fra 70-tallet, retro kaffekopper og en rutete termos holder kaffen varm. Stolen har fått nytt trekk av stripete markisestoff.Disse strandstolene har fått nytt trekk med morsomt hundemotiv. De har blitt nye og trendy solstoler!Hvem har ikke minner om varme sommerdager på stranden, liggende på en gummimadrass med en god bok og kald drikke?Fiskeveske med plass til fiskeutstyr og matpakke, fiskestang og sommerhatt er drømmen for storfiskeren i familien.

På brygga står en samling retro hagestoler fra flere epoker, en gammeldags fluktstol fra 30-tallet står side om side med en plaststol fra 60-tallet. En lett parasoll og veske laget av voksduk er også praktisk strandutstyr.

God sommer!

 


 

Fant du det du lette etter?