www.fretex.no Fretex logo print

Ny utstilling på Galleri VOX i Bergen

Ann Mari Erichsen, 2013
RÅ Postkort er en utstilling som består av mer enn 400 originalarbeider fra over ti land. Utstillingen synliggjør en retning innen kunsten som kanskje til tider går litt stille i dørene. Det er en kunstretning som ofte sier noe om den som skaper kunsten, med tanke på gruppetilhørighet, enkeltmennesket og samfunnet vi lever i.

RÅ Postkort_plakatVår visjon er at Rå Kunst eller "Outsider art" ikke lenger skal være fullt så utenfor, men finne en arena i Bergen innenfor det etablerte kunstliv. Vi ønsker å vise jevnlige utstillinger i vårt eget galleri, og vi ønsker at det skal spres Outsider art ut til andre steder hvor kunst vises i Bergen by. Til nå har vi gjennomført én utstilling, og nr. to er den vi inviterer til nå. Framover blir det flere. Og vi ser for oss en Outsider art festival i 2015, hvor byen blant fjellene byr på en kunstnerisk opplevelse vi ikke har opplevd tidligere.

Alt vi kaller kunst trenger ikke være fullstendig, udiskutabelt, ruvende som en bauta for å gjøre inntrykk. Noe kan også være lett og fargerikt som en sommerfugl en vårdag, eller et glitrende snøkrystall i et vinterland, og likevel berøre tanke og hjerte på et vis som gir solide etterdønninger.

(Bjørn Hølbakken v/Galleri VOX)

Gå ikke glipp av denne utstillingen, fortsettelse følger!

Besøk Galleri VOX sine hjemmesider her.

Åpent 1.-17.mars 2013.
Torsdag 14-18, Fredag-Søndag 12-16.

 


 

Fant du det du lette etter?