www.fretex.no Fretex logo print

Samsaya med Fretex-turne!

Samsaya
På Fretex finner Samsaya ofte fine skatter. Og hun får styrke av gamle klær og gjenstander som har hatt et annet liv. Hva er ikke da mer naturlig enn å velge Fretex som samarbeidspartner til sommerturneen!

Fem konserter i gjenbruksomgivelser
Samsaya skal holde akustiske konserter for kunder og alle som ønsker i Fretex-butikkene. Men hvorfor velge Fretex som konsertlokale?
- Jeg har lagt merket til Fretex sitt arbeid. Hvordan de ser og møter mennesker. Deres evne til å løfte folks selvfølelse, og gi nytt liv til både mennesker og gjenstander man ellers kanskje glemmer, sier Samsaya
.
Visjonen til Fretex er å gi folk grunn til å tro på framtiden. Dette skjer gjennom at klær og ting gjenbrukes, men det skjer også gjennom attføringsarbeidet. 1600 mennesker deltar i attføringsprogram i regi av Fretex. Deres mål er å få jobb og en bedre framtid.

SamsayaLansering av ”Samsaya’s Keepers ”- EP og gjenbrukskolleksjon
EP’en er ett knippe akustiske versjoner av hennes mest kjente låter med en splitter ny single Apple. De kjente låtene har mange hørt live og ønsket seg akustisk – og nå får de de gamle skattene på nytt. Litt slik som Fretex driver!
- Jeg vil se verden med mitt hjerte, slik mine fans ser meg. De tar meg for den jeg er og derfor ønsker jeg å gjøre noe litt annerledes og mer personlig for dem. Derfor har jeg håndplukket ut et utvalg av slike unike gjenstander som jeg re-designer med mitt hjerte, forteller Samsaya videre.

Gjenbrukskolleksjonentt er Samsayas ønske om å gi fansen en litt annerledes og personlig merch.  Dette er en kolleksjon på et utvalg unike gjenstander hun redesigner med sitt hjerte. Kolleksjonen som hun har kalt ”Heartworks” vil bli vist frem under lanseringsfesten i Fretex i Markveien (Oslo) tirsdag den 10. juli.

Band: Per Martin Nordli og Sven Andreén

Turnerute:
tirsdag 10. juli: Markveien, kl 1600, Oslo
onsdag 11. juli: Møllenberg,  kl 1500, Trondheim
onsdag 18. juli: Laguneparken, kl 1400, Bergen
onsdag 25. juli: Øvre Langgate, kl 1600, Tønsberg
torsdag 26. juli: Storgata, kl 1500, Jessheim

Foto: Hilde Holta-Lysell

Samsaya turne

 


 

Fant du det du lette etter?