www.fretex.no Fretex logo print

Send klær til flyktninger gratis

Kjærlighet---nå-med-hank
- Givergleden i det norske folk er stor, og vi er glad for at vi kan gjøre det enklere og billigere for alle som ønsker å bidra. Vi håper mange benytter seg av dette tilbudet, sier konsernsjef i Posten Norge, Dag Mejdell.

Posten inngikk i fjor avtale med Fretex om at alle som ønsker å gi klær og gaver til Fretex kan sende disse for 50 kroner. Dette gjøres ved å bruke en spesiell Fretexpose som ligger på postkontor og i Post i Butikk. Nå gjøres denne tjenesten gratis ut oktober.

konsernsjef Dag Mejdell i Posten Norge på Oslo S postkontor med Fretexposen.
Enkelt og gratis

- Givergleden i det norske folk er stor, og vi er glad for at vi kan gjøre det enklere og billigere for alle som ønsker å bidra. Vi håper mange benytter seg av dette tilbudet, sier konsernsjef i Posten Norge, Dag Mejdell.

Ta med deg klær du ikke trenger lenger til ditt lokale postkontor eller Post i Butikk. Legg klærne i en spesiallaget Fretexpose som du finner i hyllene. Fretexposen tar opp til 8 kilo klær. Posten sørger for at din gave kommer frem til Fretex uten kostnader for deg.

Mange vil hjelpe

Du kan levere inn posen på alle postkontorene eller Post i butikk. Du kan dermed benytte deg av ett av 1400 postkontor eller Post i Butikk.

- Posten Norge har mottatt mange henvendelser om å transportere innsamlede klær og leker til flyktningene. Vi har ikke kunnet bidra til alle disse. Ved å tilby gratis frakt av Postens Fretexpose ønsker vi å gi vårt bidrag til den flotte givergleden vi ser over hele landet, sier Mejdell.

Klær og penger

Fretex og Frelsesarmeens hjelpearbeid sørger for at dine klær kommer frem til flyktningene. Klær som ikke blir delt ut til flyktninger vil bli solgt, og inntektene vil uavkortet gå til flyktninger i Norge og i de kriserammede nærområdene.

- Fretex har lang erfaring med mottak, sortering og distribusjon av klær, og kan dermed gjøre en effektiv innsats for å hjelpe flyktningenes situasjon. Frelsesarmeen har hjelpetiltak flere steder i Norge og i mange europeiske land. Inntektene fra gavene som kommer i Postens Fretexposer, kan derfor brukes der behovet til en hver tid er størst, sier Trond Ivar Vestre, konsernsjef i Fretex Norge.

Foto: Posten / Birger Morken

 


 

Fant du det du lette etter?