www.fretex.no Fretex logo print

Takk!

Takkekort korrektur
Stor innsats for flyktninger med gratis Fretexpose på Posten.

Fra midten av september og ut oktober, var det gratis å sende klær i Fretexposen på Posten. Kampanjen var et bidrag til flyktningarbeidet. Givergleden var stor og det kom inn 17 000 poser, i alt 98 tonn med klær!

Tusen takk til alle givere!

takk for gavene- Uten helt å vite hvor mye som kom inn og hva behovet ville være, startet vi denne innsamlingskampanjen. Det er helt fantastisk at så mange bidro. Når Posten, givere og Fretex jobber sammen, kan vi få til mye, sier Trond Ivar Vestre, daglig leder i Fretex Norge AS.

Gavene som kom inn ble både delt ut og solgt og inntektene fra salget - om lag 1 million kroner - har gått uavkortet til Frelsesarmeens arbeid for flyktninger i Hellas og Italia.

Arbeidet for flyktninger fortsetter

Det som gis i Fretexboksene og i Fretexposen på Posten blir både solgt og delt ut via Frelsesarmeens sosiale arbeid. Selv om denne kampanjen er avlsuttet fortsetter arbeidet med å bistå flyktningene med det de trenger.

I disse dager åpner Frelsesarmeen et nytt flyktningmottak i Farsund, hvor klær fra Fretex deles ut. Frelsesarmeen driver allerede en akuttovernatting på Teisen i Oslo, hvor 250 flyktninger får tilbud om overnatting noen dager.

 


 

Fant du det du lette etter?