www.fretex.no

Avmagnetisering eller sikker makulering

I dag er det en rekke firma som tilbyr magnetisk sletting av Harddisker og andre enheter med minne, i tillegg til at du på «nettet» kan finne og en rekke tips til hvordan du kan slette innhold på Harddisken på datamaskinen din, eller på nettbrett, mobiltelefon eller det eksterne lagringsminne.

Men mange føler en usikkerhet rundt dette da enheten ser like fin ut etter avmagnetiseringen/ sletteprosedyrene og ofte sitter de igjen med en usikkerhet på om noen allikevel greier å få opplysninger ut fra disse.

Fretex tilbyr sikker sletting av alle disse enhetene ved at lagringsminne og eller Harddisken plukkes ut av enheten og lagringsminne/Harddisken kvernes opp til «bitte små» biter. Etter kverningen blandes bitene med restene fra flere hundre tilsvarende enheter, og vi garanterer at det ikke kan gjenskapes opplysninger fra noen av disse enhetene.
Fretex makulerer Harddisker og lagringsminne fra en rekke private og offentlige aktører, fra politi til banker, forsikringsselskaper og barnevern.

Vårt anlegg for sikker makulering følger alle anbefalinger NorSIS: Norsk senter for informasjonssikring

setter for sikker makulering, og alle våre ansatte har en utfyllende og utdypende politiattest i tillegg til at de har undertegnet taushetserklæring rundt alt av våre kunder og tjenester innen sikkermakulering.

Restene som blir igjen etter makuleringen blir sendt videre til metall gjenvinning og elektrisk avfall på en betryggende måte.

*
*
*
*

Fant du det du lette etter?

Hva lette du etter?