www.fretex.no

Veien til jobb

 • NAV søker deg inn
  • NAV har tiltak og virkemidler som kan gi deg som ønsker å komme inn på arbeidsmarkedet muligheten til det.

   Hvis du er interessert i å delta på tiltak, må du kontakte det lokale NAV-kontoret ditt. NAV søker deg videre inn til Fretex eller en annen arbeidsinkluderingsbedrift, basert på det du har behov for.

 • Hos Fretex får du en jobbkonsulent
  • Jobbkonsulentens rolle er å finne ut av dine interesser og styrker, og sammen med deg lage en plan for veien mot jobb.
 • Fretex og du
  • Sammen med jobbkonsulenten din oppdager du kanskje nye muligheter du ikke har tenkt på før?

   Du har ressurser, og det er behov for din kompetanse. Vi finner ut av det sammen.

 • Finn en jobb som passer for deg
  • Basert på hva du har lyst til å jobbe med, vil jobbkonsulenten hjelpe deg til å finne en relevant arbeidsgiver. Finnes den ikke allerede hos en av våre samarbeidsbedrifter eller hos oss i Fretex, finner vi en ny som passer deg.

   Vi skal raskt finne en jobb til deg. Ikke vær bekymret for lange prosesser hos Fretex!

 • Du får kompetanse og erfaring
  • Kanskje har du lyst på jobb et bestemt sted som krever kvalifikasjoner du ikke har, for eksempel et fagbrev eller et sertifikat.

   Fretex tilbyr opplæring og kvalifisering på flere områder!

 • Oppfølging på veien
  • Jobbkonsulenten følger deg tett opp på veien mot en varig jobbhverdag for deg.
 • Arbeidskontrakt

Jobben finnes!

Tre personer ser på samme pc
Ikke i jobb? Vi i Fretex jobber hver dag for at du som ønsker det skal få nye muligheter gjennom en jobb!

Jobben finnes!

Det å ha en jobb betyr mye for de fleste av oss. Å være en del av et arbeidsmiljø gir glede, identitet og noe å snakke om rundt middagsbordet.

Det er kanskje lenge siden du har hatt en jobb? Du er kanskje ikke sikker på hva du ønsker å jobbe med, eller hva du passer til? Kanskje har du til og med mistet troen på at det finnes en jobb for deg? I Fretex vil du få rådgivning fra en av våre erfarne jobbkonsulenter. I samarbeid legger dere realistiske planer for hva du skal gjøre for å komme ut i jobb. Dine ønsker, egenskaper og forutsetninger danner grunnlaget. Jobben er der ute et sted - det gjelder bare å finne den!

Jobbsøkere forteller om sine erfaringer.

Hvordan blir du jobbsøker i Fretex?

Har du vært arbeidsledig i kortere eller lengre tid, og har behov for oppfølging og rådgivning for å komme ut i jobb, tar du først kontakt med ditt lokale NAV-kontor (se www.nav.no).Avhengig av hva du har behov for, vil NAV eventuelt søke deg videre inn til Fretex for at vi skal bidra med det du trenger for å komme i jobb.

Fretex er den største arbeids-og inkluderingsbedriften i Norge, og den eneste som er landsdekkende. Vi har kontorer spredd over hele landet - fra Kirkenes i nord til Mandal i sør, så sjansen er stor for at vi finnes der du er! I 2015 fikk 601 personer fast jobb etter å ha vært i ett av våre tiltak!

facebook-siden jobb & sånn forteller jobbsøkere om sine erfaringer. Følg oss der!

Ledige stillinger i Fretex finner du her

mann truck jobb attføring papir mottakFretexmetoden

I Fretex er vi opptatt av at du skal få det faglig beste tilbudet vi kan gi deg. Derfor jobber vi også hele tiden med å utvikle metodene vi jobber etter. Vi jobber ut fra en metode vi har kalt "Fretexmetoden". Den bygger på en internasjonalt anerkjent metode kalt "Supported Employment", eller SE-metoden, i tillegg til de kravspesifikasjonene NAV gir oss. Det er to prinsipper som står sentralt i metoden:

1. Alle kan jobbe - med riktig bistand

2. Du som jobbsøker eier prosessen mot jobb selv

Her kan du lese mer om Fretexmetoden.

Skifte jobb eller velge ny utdanning?

Det å skifte jobb eller å starte på en omskolering er vanlig i våre dager. Mange oppsøker karriereveiledning og karriererådgivning før de vurderer å bytte jobb. Vi vil anbefale et du benytter noen karriereverktøy for å ta et bedre valg.

Fretex tilbyr karriereveiledning.

 

Kontaktpersoner

 

Fant du det du lette etter?

Hva lette du etter?