Meny
 

Julesalong 2021

Vi ser frem til åpningen av årets Julesalong* torsdag 25.november kl 17, håper å se deg der! Utstillingen kan ses til og med 12.desember 2021.

Vi har hatt gleden av å invitere kunstnere i alle aldre, amatører så vel som profesjonelle, til å delta på årets juleutstilling ved Galleri VOX. I år vises kun bilder i galleriet, og vi har fått inn fantastiske arbeid innen fotografi, maleri, grafikk og tegning. Dette er en salgsutstilling, og det blir salg direkte fra vegg.

Åpningstider: torsdag 14-18, fredag-søndag 12-16

Utstillingsperiode: 25.11 (åpning kl 17) til og med 12.desember

Galleri VOX deltar i år med keramiske arbeider på julemarkedet Jul på Klosteret som holdes lørdag 27.november kl 14-17.30 på Klosteret her i Bergen. Velkommen dit!

* Ordet salong kan brukes om en behagelig sittegruppe i stuen, og kan også være en betegnelse på stue. Salong betegner dessuten et felles selskapsrom, et møtested for kunstnere og politikere, oppholdsrom for passasjerer på skip eller gjester i hotell.
Andre betydninger av salong kan være utstillingslokale for kunst, særlig maleri (eksempelvis Salon de Paris). Også den delen av et teaterlokale hvor tilskuerne har sine plasser, kalles salong.