Meny
 

nåværende utstilling / invitasjon til 30x30

PANDÆMONIUM av KATRINE HAGESÆTHER

Åpning 26. september 2019 kl.17

Utstilling står frem til 13. okt 2019

Galleriet er åpent tors. kl.14-18, fre - søn kl.12-16

Katrine Hagesæther åpner sin første solo-utstilling i September. Med utgangspunkt i hennes fascinasjon for eventyr, Fantasy og mytiske fortellinger har hun gjennom mange år arbeidet frem en rik variasjon av figurer formet og bearbeidet i plast/leire m.m. Hennes generelle interesse for dyr blandes med fantasirike og eventyrlignende vesener som kan vekke assosiasjoner til de uttrykk vi kjenner fra den mangesidige og fabulerende Fantasy-verden. Gjennom tegninger, skisser, maleri og skulptur skaper Katrine sin egen kreasjon av fabeldyr, og spesielt for åpningsdagen vil hun vise frem noen av sine samleobjekter innen dyreskjelett og -skinn.

Utstillingens tittel, "Pandæmonium", refererer til antikkens mytologi der ordet var en betegnelse på gudenes tempel. I John Miltons episke dikt fra middelalderen er Pandæmonium navnet på hovedstaden i helvete. I dag brukes ordet pandemonium som en beskrivelse av et vilt, øredøvende spetakkel.

INVITASJON TIL 30 x30 2019 UTSTILLING

Vi inviterer til deltagelse på vår 2019 juleutstilling "30 x 30" som nå blir den tiende, og kanskje siste i rekken.

I denne utstillingen inviterer vi både profesjonelle og amatører innen kunstfeltet, noe som gir et mangfold og en inkludering uten sidestykke.

Konseptet og begrensningen ligger i tittelen 30 x 30 som betyr at alle 2D-arbeider skal ha 30 x 30 cm som ytre mål, altså inklusiv ramme, om du har det.

3D-arbeider må være innenfor en kube på 30 x30 cm. Innenfor det gitte formatet kan man jobbe fritt med materialer og tema.

Alle kan levere 3 arbeider
Alle arbeider som skal på vegg MÅ ha et oppheng
Dersom vi får usannsynlig mange deltakere, og ikke får plass til alle arbeider, er alle garantert minst et arbeid (problemstillingen har ikke tidligere vært aktuell, men hvem vet?)
Kjøper får med seg arbeidet når kjøpet inngås.
Galleri VOX tar 35 % provisjon
Påmelding er 1.oktober via mail: unni.hachvaag(at)fretex.no

Kontakt for påmeldelse og spørsmål: mobil 40425350 / tel:55 367502

Levering av arbeider er torsdag 7.11 og fredag 8.11

Utstillingen åpner torsdag 21. november og står til og med søndag 15.desember.