Meny
 

Ny utstilling i 2020 - og invitasjon til temautstilling

"Ukjent Landskap" av Lise Hopland vises i perioden 23.01. - 09.02.2020. Velkommen til åpning torsdag 23.01.20 kl 17.00. Åpningstider: torsdager 14-18, fre-søndager 12-16 eller etter avtale.

Ukjent Landskap er en bildeserie i blekk og akvarell. Serien handler om å ta vanskelige valg, å komme seg ut av en depresjon, og å ikke gi opp til tross for tilbakefall. Lise har her tatt utgangspunkt i egne erfaringer, med ønske om at bildeserien vil være gjenkjennelig for andre. Temaer som mental helse og mellom-menneskelige forhold opptar henne, og arbeidene er i stor grad figurative og illustrerende.

Lise Hopland (f.1986) har i dag atelierplass ved Galleri VOX. Hun har tidligere jobbet i helsevesenet, og har kunstfaglig bakgrunn fra Kunstskolen i Bergen 2013-15 og Bryggen Kunstskole 2012/13. Hun har også utgitt en barnebok sammen med to internasjonale kunstnere.

____________________________________________________________________________

Vi inviterer til temautstilling som åpner 17. september 2020:

"Alt hva jeg rommer"

Galleri VOX inviterer til deltagelse i vår temautstilling med tittel: "Alt hva jeg rommer". Dette blir en juryert utstilling som skal vises i vårt Galleri i Strandgaten i september 2020. Utstillingen vil stå i fire uker, og da også under Verdensdagen for Psykisk Helse. Søknadsfrist til første juryering er 30. mai 2020. Alle kan søke med inntil 5 verk, bilde eller skulptur.

Tittelen "Alt hva jeg rommer" åpner for veldig mye. Vi rommer alle ting som glede og kjærlighet, men også sorg, smerte, skam eller andre følelser. I tillegg rommer vi minner, fantasier, håp og drømmer. Kanskje vil noen kjenne at de også rommer noe helt annet. Vi ønsker at du skal billedliggjøre noe av dette, fargesette eller forme det, slik at andre også kan få ta del i det.

Når noen deler hva de rommer, vil vi andre ofte finne noe gjenkjennelig i møte med det. Et kunstverk kan derfor bli noe vi kan speile oss i, slik at vi på et vis føler oss sett. Dette igjen kan gjøre det lettere å dele noe av det vi selv kanskje brenner inne med.

Send søknad til : trine.hovden@fretex.no frist 30 mai 2020.

Søknaden skal inneholde:

Bilder av inntil 5 ulike verk max 2 mb, jpg eller pdf. Merk hver bildefil med navn og tittel.

Finn søknadskjema her