s
Meny
 

Galleri VOX

Galleri VOX er en arbeidsplass for kunstnere og kreative personer med psykiske helseutfordringer. Atelieret disponerer keramikkverksted og flere arbeidsrom for maling, tegning, tekstil, data og skulptur. Vi har 16 plasser (15 VTA og 1 AFT)

Medlemmene arbeider med sitt eget kunstneriske uttrykk, og får veiledning av våre kunstneriske veiledere gjennom samtaler og innføring i teknikker. Kurs og galleribesøk benyttes for å videreutvikle kunnskap i et kreativt felleskap.

Galleri VOX drifter også et eget galleri som ligger på gateplan i samme bygning. Vi har 6 faste utstillinger i året i tillegg til en rekke andre aktiviteter.

Galleri VOX startet som et prøveprosjekt med basis i opptrappingsplanen for psykisk helse i 2004. Det ble et varig tiltak i 2009. Tiltaket er støttet av Nav og Bergen Kommune. Fretex Jobb og Oppfølging AS er tiltaksarrangør.

Ta kontakt ved spørsmål om ledig plass.

Vi ønsker velkommen søknader fra deg som jobber med eget kunstnerisk uttrykk, og som trenger trygge og faste rammer for å være i aktivitet. Det er et krav at du er ufør grunnet psykiske helseplager.

Se en video om Galleri VOX fellesatelier her

Ta kontakt med vår avdelingsleder Maria Prestmo på 55 36 75 00/ 41 51 56 96 for mer informasjon eller avtale om omvisning, eventuelt send e-post.

Skjema for søknad om opptak finner du her, eller ved å klikke på skjema under.