Meny
 

Galleri VOX

Galleri VOX er en arbeidsplass for kunstnere og kreative personer med psykiske helseutfordringer. Atelieret disponerer keramikkverksted og flere arbeidsrom for maling, tegning, tekstil, data og skulptur. Vi har 16 plasser (15 VTA og 1 AFT)

Medlemmene får kunstnerisk veiledning av våre arbeidsledere dersom de ønsker det, men arbeider med sitt eget kunstneriske uttrykk. Kurs og galleribesøk benyttes for å videreutvikle kunnskap i et kreativt felleskap.

Galleri VOX har i tillegg til atelieret også eget galleri som ligger på gateplan i samme bygning på Nordnes i Bergen.

Galleri VOX startet som et prøveprosjekt med basis i opptrappingsplanen for psykisk helse i 2004. Det ble et varig tiltak i 2009. Tiltaket er støttet av Nav og Bergen Kommune. Fretex Jobb og Oppfølging AS er tiltaksarrangør.

Ta kontakt ved spørsmål om ledig plass.

Vi ønsker velkommen søknader fra deg som jobber med eget kunstnerisk uttrykk, og som trenger trygge og faste rammer for å være i aktivitet. Det er et krav at du er ufør grunnet psykiske helseplager.

Ta kontakt med vår avdelingsleder Unni Hachvaag på 55367502 for mer informasjon, eventuelt send e-post for samtale og avtale om omvisning.

Skjema for søknad om opptak finner du her, eller ved å klikke på skjema under.