Meny
 

Prosjekt RÅ presenterer: RÅ Postkort

En enestående utstilling av Outsider Art på Galleri VOX. 1-17. mars 2013

Alt vi kaller kunst trenger ikke være fullstendig, udiskutabelt, ruvende som en bauta for å gjøre inntrykk. Noe kan også være lett og fargerikt som en sommerfugl en vårdag,
eller et glitrende snøkrystall i et vinterland, og likevel berøre tanke og hjerte på et vis som gir solide etterdønninger. (Bjørn Hølbakken v/Galleri VOX)

Galleri VOX ønsker med Prosjekt RÅ å synliggjøre en retning innen kunsten som kanskje til tider går litt stille i dørene. Det er en kunstretning som ofte sier noe om den som skaper kunsten, med tanke på gruppetilhørighet, enkeltmennesket og samfunnet vi lever i.

Vår visjon er at Rå Kunst eller "Outsider art" ikke lenger skal være fullt så utenfor, men finne en arena i Bergen innenfor det etablerte kunstliv. Vi ønsker å vise jevnlige utstillinger i vårt eget galleri, og vi ønsker at det skal spres Outsider art ut til andre steder hvor kunst vises i Bergen by. Til nå har vi gjennomført én utstilling, og nr. to er den vi inviterer til nå. Framover blir det flere. Og vi ser for oss en Outsider art festival i 2015, hvor byen blant fjellene byr på en kunstnerisk opplevelse vi ikke har opplevd tidligere.

Gå ikke glipp av denne utstillingen, fortsettelse følger!